Arbëri

Shasha: Marrëveshja do t'i ketë Asociacionin, kishat dhe autonominë e serbëve

 

Demush Shasha nga Instituti EPIK ka thënë se marrëveshja finale me Serbinë do t’i ketë të përfshira çështjet të cilat janë diskutuar deri tash gjatë procesit të dialogut.

Ai ka thënë se këtu përfshihet ajo e Asociacionit të komunave serbe, kishat serbe dhe autonomia e serbëve në Kosovë.