Arbëri

Protestojnë punëtorët e Lotarisë, kërkojnë miratimin e ligjit dhe kthimin në vendet e punës

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Sindikata e Punëtorëve të Lotarisë ka protestuar para ndërtesës së Qeverisë me kërkesën për miratimin e ligjit për Lotarinë e Kosovës dhe kthimin në vendet e tyre të punës.

Ata kanë paralajmëruar se do të vazhdojnë me protesta gjatë ditëve të punës deri në përmbushjen e kërkesës të tyre.