Arbëri

Nis vaksinimi i pjesëtarëve të Policisë

 

Ka filluar vaksinimi i zyrtarëve policorë në qendrën e vaksinimit në sallën "1 Tetori" të Prishtinës.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, ka thënë se procesi po shkon mirë dhe se brenda këtij institucioni janë bërë të gjitha përgatitjet që të gjithë zyrtarët policorë të vaksinohen kundër Covid-19.