Arbëri

Ambasadorët Shqiptarë porositin Lajçakun të vetëpërmbahet nga qëndrimet emocionale në dialog

 

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë ka mirëpritur rinisjen e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, për normalizimin e marrëdhënieve ndërshtetërore.

Përmes një komunikate, Këshilli është shprehur se bisedimet duhet të përfundojnë me njohje të ndërsjellë.