Arbëri

Vitia i ankohet BE-së për mos përfshirjen e Kosovës në listën e udhëtimeve

 

Kosova ka shënuar rënie të ulët të vdekjeve, hospitalizimeve dhe rasteve pozitive nga Covid 19, por kjo nuk ka bërë që vendi të përfshihet në listën e udhëtimeve të BE-së.

Këtë shqetësim e ka ngritur ministri i Shëndetësisë Arben Vitia gjatë një takimi që ka pasur me udhëheqësin e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë Tomáš Szunyog.