Arbëri

Hotelierët presin që t’u lejohen dasmat deri në 200 persona

Foto lustrim
 

Drejtori i departamentit të estradës në kuadër të Odës së Hotelierës së Kosovës, Afrim Muqiqi në programin e mëngjesit “Sot” ka thënë se Qeveria e Kosovës sot pritet të miratojë manualin për mbajtjen e dasmave.

“Presim finalizimin e asaj marrëveshjes që është bërë për muaj të tërë. Ne si odë jemi angazhuar në këtë drejtim dhe falë një mirëkuptimi mes neve dhe MSH-së e IKSHPK-së kemi arrit t’i realizojmë ato manuale. Pritet firmosja dhe zyrtarizmi dhe t’i kthehemi normalitet” ka thënë Muqiqi.