Arbëri

KPK-ja thotë se po punon në krijimin e kushteve për sundim të ligjit

 

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka mbajtur një takim koordinues me përfaqësues të ambasadave të vendeve të ndryshme në Kosovë, përfaqësues të Bashkimit Evropian.

“Gjatë takimit janë prezantuar projektet propozimet kryesore, të identifikuara në procesin e punës, për të cilat nevojitet mbështetja e partnerëve dhe donatorëve të sistemit prokurorial, si dhe u diskutuan mundësitë e mbështetjes së objektivave për fuqizimin dhe avancimin e këtij sistemi” thuhet në një njoftim të KPK-së.