Arbëri

Bordi i RTK-së e quan politik dhe pa fakte rekomandimin për shkarkim të tij

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) e ka vlerësuar inicimit për shkarkimin e tij si politik dhe të pabazuar mbi, siç është thënë të vërtetat faktike.

Bordi i RTK-së ka reaguar pas rekomandimit të sotëm të Komisionit për Administratë Publike, Pushtetit Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkim. Vendimi për shkarkim apo jo do të merret në një seancë të radhës të Kuvendit të Kosovës.