Arbëri

Një i vdekur dhe 20 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

coronavirus
 

Një person ka vdekur dhe 20 raste me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë 19 persona janë shëruar, ndërkaq janë kryer 1.891 teste.