Arbëri

Gresa Caka-Nimani merr detyrën e kryetares së Kushtetueses

Kryetarja Greca Caka-Nimani (majtas) dhe ish-kryetarja Arta Rama-Hajrizi
 

Gresa Caka-Nimani sot pranuar detyrën e kryetares së Gjykatës Kushtetuese nga ish-kryetarja Arta Rama-Hajrizi.

Caka-Nimani pas marrjes së detyrës ka folur për pavarësinë e Gjykatës Kushtetese, dhe rolin e saj përcaktues në ruajtjen e rendit kushtetues, balancimin dhe ndarjen e pushteteve, avancimin e sundimit të ligjit e të tjera.