Arbëri

Kosova siguroi 1.7 milionë euro nga Qeveria gjermane

 

U nënshkrua marrëveshja për implementimin e Projekteve të Bashkëpunimit Teknik nga Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, drejtori i GIZ-it për Kosovë, David Oberhuber dhe Udhëheqësi i Projektit për Energji i GIZ-it, Avni Sfishta.

Nga kjo marrëveshje, Qeveria e Kosovës ka siguruar 1.7 milion euro, të dhuruara nga Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë, si asistencë teknike për afat kohor 2 vjeçar.