Arbëri

Osmani: Dialogu me Serbinë duhet të përmbyllet me njohje

 

Presidentja Vjosa Osmani ka takuar sot raportuesen për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon – Taubadel. 

Në një njoftim të zyrës së presidencës, thuhet se ‘në takim theks i veçantë është vënë në perspektivën Evropiane të Republikës së Kosovës, mbështetjen e ofruar nga Bashkimi Evropian për vendin tonë ndër vite, si dhe për nevojën për përmbyllje të procesit të liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës. Presidentja Osmani shprehu mirënjohje për qëndrimin pozitiv të Parlamentit Evropian për sa i përket liberalizimit të vizave, derisa theksoi që ka shumë potencial për të intensifikuar bashkëpunimin dhe mbështetjen e institucioneve të BE-së karshi Kosovës” është thënë në njoftimin e presidencës.