Arbëri

Nga sot është hequr polica kufitare

 

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar se nga sot, mërgata nuk ka nevojë të paguajë për policën kufitare.

Ai ka shkruar në Facebook se me marrëveshjen e arritur, me BQK dhe BKS, Qeveria mbulon çmimin e reduktuar për 35%.