Arbëri

Vaksinimi masiv në Kosovë: Nga sot mund të aplikojnë edhe gazetarët e gastronomët

 

Vaksinimi masiv në Kosovë kundër COVID-19 është duke vazhduar.

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës ka njoftuar se nga sot mund të caktojnë termin për vaksinim edhe gazetarëat, gastronomët, zyrtarët doganorë, punonjësit e aeroportit, zyrtarët publikë, zyrtarët e Agjencionit të Aviacionit dhe ata të Agjencisë Shtetërore e Navigimit Ajror.