Arbëri

Danimarka do t’i dhurojë 1 milion vaksina në Ballkanin Perëndimor, përfshirë Kosovën

 

Danimarka do të dhurojë 1 milion vaksina anti-COVID, ‘’AstraZeneca’’, në Ballkanin Perëndimor. Një donacion i tillë do të bëhet muajt e ardhshëm, ku përfitues do të jenë shtetet si Kosova, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovinva, si dhe Maqedonia e Veriut.

Kjo është bërë e ditur nga një njoftim i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Danimarkës.