Arbëri

Një i vdekur dhe 9 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë

FOTO: KOHA
 

Një person ka vdekur nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë.

Ndërkohë, nga 1.871 testime të kryera, 9 prej tyre kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.