Arbëri

Zogaj: Do të vlerësohet performanca e gjyqtarëve

Foto: Driton Paqarada/Koha
 

Është mbajtur ceremonia e pranim-dorëzimit të detyrës së Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), ndërmjet kryesuesit të deritanishëm, Skënder Çoçaj dhe kryesuesit të zgjedhur, Albert Zogaj.

Çoçaj gjatë dorëzimit të detyrës i ka uruar suksese kryesuesit të ri Albert Zogaj, raporton EO.