Arbëri

Një i vdekur dhe nëntë raste me COVID-19 sot në Kosovë

 

Një person ka vdekur dhe nëntë raste të reja me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë, tetë persona janë shëruar, ndërkaq janë kryer 1575 teste.