Arbëri

Rakiq u kërkon serbëve të kthehen në pronat e tyre në Kosovë

Foto: RadioKim
 

Ministri për Kthim dhe Komunitete Goran Rakiq është takuar këtë të mërkurë në Nish të Serbisë me përfaqësuesit e 30 familjeve të zhvendosura nga komuna e Podujevës.

Ky takim ishte organizuar me qëllim të gjetjes së një mënyre, për të siguruar mbështetje për kthimin e këtyre familjeve në Kosovë raporton RadioKim.