Arbëri

Dy të vdekur dhe tetë raste me COVID-19 sot në Kosovë

 

Dy persona kanë vdekur dhe 8 raste me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë shtatë persona janë shëruar kurse janë kryer 1.721 teste.