Arbëri

Anëtari i shkarkuar: Nuk bëni asgjë nëse kënaqeni vetëm me “fluturimin e Bordit të RTK-së”

 

Ish-anëtari i Bordit të RTK-së, Albinot Maloku, ka reaguar pas shkarkimit të këtij bordi ku ishte edhe vetë ai, nga Kuvendi i Kosovës të enjten.

Maloku ka thënë se u shkarkua pa u pyetur për veprimet e tij në bord dhe pa i dhënë arsye për shkarkimin. Ka shtuar se “të bëmat në transmetuesit publik janë shtresuar prej vitesh dhe përbërja aktuale e bordit ka mund të jetë impotente përballë këtyre shtresimeve”.