Arbëri

Mali i Zi i përgjigjet Kosovës: Marrëveshja për demarkacionin duhet të respektohet

 

Duke komentuar deklaratat e kryeministrit të Kosovës Albin Kurti se do të bëjë çmos që “të korrigjojë” marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi të vitit 2018, kryeministri malazias, Zdravko Krivokapiq, ka thënë se marrëveshja është valide dhe se ajo duhet të respektohet.

Në një intervistë për Radio Televizionin e Malit të Zi, Krivokapiq ka thënë se marrëveshja është obliguese për të dy shtetet.