Arbëri

Dëbohen dy shtetas të Serbisë nga Kosova

Foto lustrim
 

Një shtetas i Serbisë dyshohet se një ditë më parë ka kaluar kufirin në mënyrë ilegale në Kosovë.

Sipas raportit zyrtar të policisë, ai është ndaluar në fshatin Novosellë dhe me procedurë të shpejtë të gjykatës është dëbuar nga Kosova. Të njëjtit i është ndaluar hyrja në Kosovë për 1 vit. Një tjetër dëbim ka ndodhur në pikën kufitare Dheu i Bardhë.