Arbëri

Aktakuzë për vrasje në tentativë në Gjakovë

Foto lustrim
 

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit Sh. V. për shkak të veprave penale “Vrasje në tentativë”, dhe, “Mbajtja në pronësi, kontrolle ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Prokuroria sipas një njoftimi ka bërë të ditur se ‘sipas aktakuzës, më 16 mars 2021, në Gjakovë, me dashje ka tentuar ta privojë nga jeta, të dëmtuarin K. Ll. ku i pandehuri shkon tek punëtoria e tij, e kërcënon që do ta vras atë në rast se nuk i tregon informata në lidhje me gruan e tij.