Arbëri

Demi: Qeveria aktuale po gabon që po i vazhdon politikat e Haradinajt

 

Analisti politik, Agron Demi, ka thënë se Qeveria Kurti është duke gabuar që po i vazhdon politikat e Qeverisë Haradinaj.

Duke komentuar thirrjet e ish-kryeministrit Ramush Haradinaj për protesta ndaj Qeverisë Kurti për shkak të marrëveshjes për “tiketë digjitale” në vlerë pesë euro kur të regjistrohen veturat dhe deklarimet e Qeverisë aktuale se kjo marrëveshje ishte bërë në kohën e Qeverisë Haradinaj, Demi i ka përmbledhur shkurt duke i thumbuar të dy qeveritë.