Arbëri

Miratohet në parim rishikimi i Buxhetit

FOTO: KOHA
 

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim projektligjin për rishikimin e Buxhetit për vitin 2021.

Nga 88 deputetë të pranishëm, 68 votuan për, një kundër dhe nuk pati asnjë abstenim.