Arbëri

Çështje urgjente konsiderohet inspektimi i sistemeve të ujit

 

Qeveria e Kosovës ka pranuar se siguria e sistemeve të ujësjellësit në vend është e brishtë dhe shumë lehtë mund të përsëriten raste, sikurse ai i ditëve të fundit në Komunën e Deçanit.

Ministri i Mjedisit, Liburn Aliu, në seancën e Kuvendit të Kosovës, ka thënë këtë të premte se nga puna në terren është emergjente që të kryhen inspektime të sistemeve e ndërmarrje të masave.