Arbëri

Kërkohet përfshirje më aktive e SHBA-së në dialogun Kosovë-Serbi

 

Të hënën kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të takohet për herë të dytë me presidentin serb, Aleksandër Vuçiq në Bruksel.

Pritjet për zhvillime konkrete edhe nga ky takim janë minimale nga njohësit e procesit të dialogut Kosovë-Serbi. Sipas tyre, të paktën nga ky takim duhet ketë një pajtim për temat dhe agjendën që duhet negociuar në muajt në vijim.