Arbëri

​27 policë të arrestuar gjatë këtij viti, 65 të tjerë të suspenduar

Foto: Ilustrim/KOHA
 

Për gjashtë muaj në Kosovë janë arrestuar 27 policë, ndërsa janë suspenduar 65 punonjës të tjerë.

Keqtrajtimi gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare dhe keqpërdorimi i autorizimeve zyrtare, janë dy veprat më të shpeshta për të cilat po hetohen pjesëtarët e Policisë së Kosovës. Gjatë