Arbëri

Qytetarët kërkojnë ndihmë pas vërshimeve në Gjilan e breshrit në Drenicë

Foto: KTV
 

Thasët e vendosur para derës nuk mjaftuan për ta ndalur ujin që të futet në lokal.

Rrebeshi i shiut që ra pasditen e së shtunës në Gjilan vërshoi lokalin e Valon Zairit duke i shkaktuar dëme të shumta në produkte e tekstilit dhe gjësendet e tjera që ai tregton.