Arbëri

Raka fton qytetarët të vaksinohen: Nuk ka efekte të rënda anësore

 

Situata epidemiologjike në Kosovë për momentin është ndër më të mirat në Evropë ka thënë mikrobiologu Lul Raka në programin e mëngjesit SOT në Kohavision.

Por siç ka thënë ai Kosova nuk është një oazë veçantë dhe me përhapjen e shpejt të variantit Delta që po ndodh në shtetet tjera, e vetmja mbrojtje mbetet vaksinimi.