Arbëri

Më 1 dhe 2 shtator konferenca për rastin Gucati dhe Haradinaj

 

Konferenca përgatitore për gjykimin në çështjen Gucati dhe Haradinaj do të mbahet më 1 dhe 2 shtator.

Dhomat e Specializuara kanë njoftuar se konferenca mbahet nga ora 10:00.