Arbëri

IKSHPK-ja tërheq vërejtjen për temperaturat e larta në Kosovë

Foto lustrim
 

IKSHPK-ja ka kërkuar nga qytetarët që të shtojnë kujdesin dhe të mos i ekspozohen temperaturave të larta, që pritet të mbretërojnë gjatë ditëve të ardhshme në Kosovë.

Përmes një njoftimi IKSHPK-ja ka tërhequr vërejtjen, se temperaturat e larta që mbretërojnë në sezonin e verës ndikojnë negativisht në organizmin e njeriut sidomos te të moshuarit.