Arbëri

Matija: Tragjedia do të ishte më e vogël nëse pasagjerët do të vinin rripat e sigurisë

Foto: N1
 

Shefi i Shërbimit të Sigurisë në Trafik në Kroaci, Josip Matija, ka thënë se numri i viktimave në aksidentin në Slavonski Brod të dielën ka mundur të jetë më i vogël, po që se të gjithë do të ishin të lidhur me rripa të sigurisë.

“Një pjesë e udhëtarëve ranë nga ai autobus dhe ai u përplas në të. Nëse ata do të qëndronin brenda autobusit tragjedia do të ishte më e vogël. Autobusët nga viti 2008 duhet të kenë rripa të sigurisë. Ky autobus kishte rripa të sigurisë, por mesa duket pasagjerët nuk i përdorën ato”, ka thënë Matija në intervistë për televizionin “N1”.