Arbëri

Avokati i Popullit: Së shpejti do të dalim me konstatime për zbatimin e ligjeve

Foto lustrim
 

Pas aksidentit të mbrëmshëm në Kroaci ku humbën jetën 10 mërgimtarë dhe rreth 40 të tjerë morën lëndime, ka reaguar Avokati i Popullit në Kosovë.

Avokati i Popullit ka thënë se në vazhdimësi ka përcjellë zbatimin e ligjeve përkatëse që kanë të bëjmë me kushtet e punës, sigurinë dhe shëndetin në punë, për çfarë edhe ka hapur hetime sipas detyrës zyrtare dhe se do të dalë me konstatime dhe rekomandime konkrete për autoritetet përkatëse.