Arbëri

Tetë viktimat e aksidentit në Kroaci pritet të varrosen nesër, dy të tjerëve do t'iu bëhet obduksioni

 

(Kosovapress) - Dhjetë trupat e pajetë, të cilët humbën jetën tragjikisht në aksidentin ne Kroaci, pritet që të transportohen nesër në Kosovë. Trupave të Kujtim Kastratit dhe Ahmet Hoxhës, njëri 40-vjeçar e tjetri 55, duhet t'iu bëhet obduksioni. Të dy ishin familjarë mes vete dhe për këta të fundit, nuk ka pasur të afërm të cilët e kanë konfirmuar identitetin e tyre pranë institucioneve kroate.

Këto i ka deklaruar kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, i cili gjatë ditës së sotme është kthyer nga Kroacia, ku gjatë së hënës kishe vizituar spitalin ku po trajtohen edhe dy të lënduar nga komuna e Rahovecit.