Arbëri

Pulmologu Thaçi bën thirrje për vaksinim, tregon dëmet që COVID-i iu shkakton mushkërive

 

Pulmologu në QKUK, Shpëtim Thaçi, u ka bërë thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër COVID-19.

Ai në një postim në Facebook ka paraqitur rëntgen të qytetarëve që janë vaksinuar dhe atyre të pavaksinuar. Në foto shihet se dëmi në mushkëri që u shkaktuar nga COVID-i qytetarëve të pavaksinuar është dukshëm më i madh.