Arbëri

Mostrajtimi i mbeturinave në Kosovë po rrezikon shëndetin e qytetarëve

Foto: KOHA
 

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, komuna e Ferizajt dhe Fushë Kosovës nuk kanë arritur të krijojnë kushte për ndarjen dhe trajtimin e mbeturinave duke rrezikuar mbrojtjen e mjedisit dhe e shëndetit të njeriut.

Ky është konkluzioni që ka nxjerr Zyra Kombëtare e Auditimit bërë Ministrisë dhe këtyre dy komunave, lidhur me trajtimin e mbeturave në periudhën 2019-2020.