Arbëri

Peci nënshkruan Programin për Pagesa Direkte, fermerët do të përfitojnë rreth 50 milionë euro

FOTO: KOHA
 

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka nënshkruar Programin për Pagesa Direkte – Subvencione për vitin 2021.

Përkrahja financiare vetëm për këtë vit kalendarik për fermerët në kategorinë e subvencioneve arrin vlerën e rreth 50 milionë eurove, sipas njoftimit nga kjo Ministri.