Arbëri

Njohës të ekonomisë e quajnë legjitime heqjen e masës antidamping për bllokat nga Serbia

 

Vendimi për heqjen e masës antidamping dhe kundërbalancuese për bllokat e ndërtimit që importohen nga Serbia po mbështetet nga njohës të ekonomisë.

Përkundër reagimeve të shumta opozitare, Visar Vokrri drejtor programor në Institutin Riinvest ka thënë për KosovaPress se vendimi është legjitim pasi ligji e parasheh që një masë nuk mund të zgjasë më shumë se 5 vite.