Arbëri

MINT-i sqarohet rreth vendimit antidamping për bllokat e importuar nga Serbia

 

Ministria se Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka dhënë sqarime përkitazi me shfuqizimin e masës mbrojtëse antidamping për bllokat e importuar nga Serbia.

Përmes një komunikate për media, MINT thotë se pas konsultimit me Komisionin për Vlerësimin e Detyrimeve të Veçanta në Importe, ka konstatuar se vendimi i masës mbrojtëse antidamping për bllokat standard 19x19x25 të cilët importohen nga Serbia duhet të shfuqizohet.