Arbëri

Ngjyrat e flamurit të Kroacisë ndriçojnë ndërtesën e Qeverisë si shenjë falënderimi

 

Ngjyrat e flamurit të Kroacisë dhe mbishkrimi “Faleminderit Kroaci/Hvala Hrvatska”, kanë ndriçuar sonte ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Nëpërmjet ngjyrave ndriçuese, Qeveria e Kosova ka falënderuar Kroacinë për ndihmën që ua dha bashkatdhetarëve tanë, pas aksidentit tragjik në afërsi të qytetit Slavonski Brod, ku vdiqën dhjetë bashkatdhetarë të cilët udhëtonin nga Gjermania për në Kosovë.