Arbëri

Kurti vizitoi familjet që humbën familjarët në aksidentin tragjik në Kroaci

Foto: ZKM
 

Kryeministri Albin Kurti ka vizituar për ngushëllime familjet e Valentina Zhubi Binakajt në Baballoq të Deçanit dhe të Gjylë Malokut në Junikut, që vdiqën në aksidentin tragjik në Kroaci.

Zyra e kryeministrit njofton se Kurti i inkurajoi familjet të gjejnë forcë për ta përballur dhimbjen.