Arbëri

IKSHPK-ja përsërit thirrjen për kujdes në ushqim

 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka bërë thirrje përsëri për kujdes në ushqim.

IKSHPK-ja ka kërkuar kujdes të shtuar gjatë gatimit, ruajtës, shpërndarjes dhe konsumit të ushqimit.