Arbëri

Vazhdojnë pritjet e gjata në Merdarë e te Dheu i Bardhë

 

Vazhdojnë pritjet e gjata në pikat kufitare në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë.

Në Merdarë pritjet në hyrje janë 20-30 minuta, ndërsa në dalje nga një orë deri në një orë e gjysmë, ka njoftuar Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar.