Arbëri

112 pacientë po trajtohen në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë

 

112 pacientë janë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë.

Sipas raportit të Shërbimit Spitalor të Kosovës (SHSKUK), prej pacientëve, 72 janë të konfirmuar si pozitivë me COVID-19, ndërsa 74 janë me oksigjenoterapi.