Arbëri

Zjarret në Vlorë, kërkohet evakuimi i njerëzve

 

Ministri i Mbrojtjes në Shqipëri, Niko Peleshi, bashkë me 40 trupa të Forcave të Armatosura është zhvendosur në zonën e Gjormit në Vlorë, ku situata paraqitet alarmante për shkak të përfshirjes nga zjarri të banesave dhe staneve.

Ai thotë se ka kërkuar nga drejtori rajonal i Policisë evakuimin e banorëve me qëllim shmangien e rrezikut të jetëve.