Arbëri

Kongresi Panshqiptar Amerikan largon nga detyra Bruno Cekan dhe Martin Vulajn

 

Bordi themelues i Kongresit Panshqiptar Amerikan ka njoftuar për largimin nga çdo pozitë dhe nga organizata të Bruno Cekajt dhe Martin Vulajt.

Sipas këtij njoftimi, Cea dhe Vulaj vazhdimisht kanë demonstruar se nuk angazhohen për përmbushjen e misionit dhe vizionit të organizatës dhe nuk respektojnë rregullat dhe procedurat për organizatat jofitimprurëse.