Arbëri

Situata me zjarre në tërë Kosovën, nën kontroll

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Agjencia e Menaxhimit Emergjent e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka bërë të ditur se situata me zjarret në tërë Kosovën është nën kontroll.

Sipas Agjencisë, vatra të zjarrit ende të pa pushuara plotësisht mbeten në komunën e Pejës, të Gjilanit dhe Prishtinës.