Arbëri

IKSHPK-ja apelon për vaksinim: Parandalon vdekjet e komplikimet e rënda

 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë u ka bërë thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër COVID-19.

IKSHPK-ja ka thënë se vaksinimi është metoda më e mirë, më e lirë dhe më efikase në luftë kundër COVID-19 dhe se vaksinimi parandalon vdekjet e komplikimet e rënda, të cilat kërkojnë shtrirjen e pacientëve në spital.